Nytt vannforsyninganlegg på Husebyjordet

Nytt vannforsyninganlegg på Husebyjordet

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 14.09.20. Oppdatert 26.02.21.

Arbeid på lørdagene bidrar til at prosjektet kommer raskest mulig under bakken og ned i tunnelen. Dette reduserer perioden med støyende bore- og sprengningsarbeid i dagen. Det vil blant annet være positivt for naboer som nå opplever belastning fra støy og sprengninger på bakkenivå, slik som Huseby skole.

Ved sprengning vil det som vanlig bli varslet med sms til alle som abonnerer på sms-varselet.

 

I forbindelse med at det nå også blir lørdagsarbeid på anleggsplassen, er det innhentet utvidet støydispensasjonen fra bydelsoverlegen i Bydel Vestre Aker. Dispensasjonen finner du her. Nytt i støydispensasjonen er også kravet om at prosjektet avtaler tidspunkter for sprengning i skoletiden med Huseby skole. Dette for å gi best mulig forutsigbarhet for skolen.

 

De nærmeste naboene vil få et infoskriv i postkassen en av de nærmeste dagene. Infoskrivet kan leses her.

 

Informasjon om oppstart av arbeid på lørdager ligger også på våre nettsider. Ta gjerne kontakt med Markus Holmemo for øvrige spørsmål.

Informasjon om prosjektet finnes på:

  • Facebook: Trykk her

  • For abonnement på nyhetsbrev: Trykk her. Se nyhetsbrev vedlagt under.

Markus Holmemo, (tlf 47783601/e-post: markus.holmemo@vav.oslo.kommune.no) er bydelskoordinator for bydel Vestre Aker for Vann- og avløpsetaten. Han svarer fortløpende på spørsmål per telefon/e-post.

Bydelen har åpen infodesk en gang i måneden i Samfunnshus Vest på Røa der de som ønsker kan stille spørsmål om byggingen. Info: Trykk her eller Facebook:  Trykk her